Material handling equipment supplier

Foldable hydraulic spider crawler crane 150 ton

Crane and machinery
Buy
8 months ago
33

Foldable hydraulic spider crawler crane 150 ton

2010
Year Built
Backhoe Loader
Earthmoving Machinery
40
Tons
All tarian
Crane
$ 11,000.00
$ 10,000.00

 

Foldable hydraulic spider crawler crane 150 ton

Applications:

This crane is widely applied to lifting especially in some narrow space where heavy-duty crane cannot get in.

Technical data:

Model HXB 5.5
Crane capacity 5.5t×1.8m
Max. lifting height 16.9m
Max. working radius 16m
Winch system Hook speed 10m/min (4 falls)
Hoist wire rope Ø10×80m
Telescoping system Type Fully automatic 5-section(including fly jib)
Boom length 16.6m

Boom telescoping stroke/time

11.7m/54sec [41sec]
Boom hoist system Hoist angle / time 0-80deg/24.5sec [17.0sec]
Slew system Slew angle / time 360deg/2.1rpm [2.5rpm]

Outrigger system

Type

Extended Hydraulic cylinder direct acting
Setting up Hydraulic cylinder direct acting

Max. extended width 5170(front)x5807(side)x5423(rear)mm
Traction system Type Hydraulic driven, stepless speed changer
Travel speed 0-3Km/h
Gradability 32%
Crawler length x width 1,720×320 mm
Ground pressure 41.3Kpa
Dimension L×W×H 4960x1370x1980 mm
Crane Weight Net weight 5500 kg
Engine – Diesel Brand YANMAR
Model 4TNV88-BSBKC
Displacement 1.642L
Maximum output 21.2KW/2400min-1
Starting method Electric starting
Fuel / tank capacity Diesel / 45L
Battery capacity 12V, 90Ah
Remote control system Type Wireless remote control
Effective operation distance 100m
Response time 40ms
Voltage, power DC12V, <12w
IP grade IP-67
Safety devices

Keep working safe for operator and crane

Overwind protection, Load indicator, Moment limiter, Hydraulic safety valve, Wire rope latch,

Air level, Tip alarm, Travel lock lever, Outrigger interlock device, Lights

Optional devices

Optional devices ordered separately

Working basket, Fly jib, Glass lifter, White crawlers, Rain cover

 

 

Detailed parts picture:

Applications:

Customers from all around the world:

 

Questions & Answers:

 1.     How about the payment terms? 

Answer: We accept 30% T/T in advance, 70% balance before the delivery. Other terms like O/A and L/C also available, we can discuss in details.

2.     How do you guarantee your quality?

Answer: Quality test in every process and every component to ensure good quality. Ensure good quality is to ensure safety. Each set of cranes must be inspected and commissioned in details before delivery.

3.     Do you have some certificates of you spider crane?

Answer: CE certificate for products, and our company is approved by ISO9001 and ISO14001.

4.     How about your delivery time and stock status?

Answer: We have stock for our best-selling models normally. In case there is no stock, delivery time is 2-4 weeks.

5.     What is the power of your spider crane?

Answer: You have different choice: gasoline engine, diesel engine, electric motor, and pure battery. It can well meet your different working conditions.

6.     Can you provide OEM service and have our own logo on products?

Answer: Yes, we work on OEM orders. That’s ok to have your own logo on the products. Please contact us with details before placing order.

7.     How about the packing and shipping?

Answer: Normally, we have strong wooden case to protect the crane. And sometimes if customers want to load in a full container, that is ok.

8.     Where is your factory located? Can I visit your factory?

Answer: We are in Hangzhou city, Zhejiang province, east China. We have international airport. 1 hour from Shanghai by train. Very convenient to visit us, and all clients from all over the world are highly welcome.

 

For more information, please scan or contact our sales–24hours available:

 

Foldable hydraulic spider crawler crane 150 ton

Contact person:

Alvin Liu

Whatsapp / Mobile / Wechat: +86-135 1672 8702

Skype: alvin9250

E-mail: exp”at”xianhengguoji.com

Beta(Hangzhou) Industrial Machinery Co., Ltd.

Add: No. 159 Xingye Street, Xiacheng Dist., Hangzhou, 310022, China.

Tel: 86-571-88322170

Fax: 86-571-88865359

Web: betacrane.en.alibaba.com

 

Welcome to our factory in Hangzhou (the most beautiful city in China):

By air: 30mins from Hangzhou Xiaoshan International Airport

By train: 15mins from Hangzhou East Railway Station

From Shanghai: 1 hour by fast train from Shanghai Hongqiao Railway Station

 

Now, leave your inquiry or send e-mail to me, thanks.

 

Related products:


Location

Facts and Features
Year Built
2010
Tons
40
Crane
All tarian
Earthmoving Machinery
Backhoe Loader
Open chat
WhatsApp